Försäljning

Vid köp av nedanstående produkter, välkommen att kontakta oss via epost frasse@glatzl.com eller telefon 031-68 12 79 / 073-9801088. 


TRO, HOPP OCH KÄRLEK Oljemålning av Monica Wästerstam Glatzl
TRO, HOPP OCH KÄRLEK Oljemålning av Monica Wästerstam Glatzl

TRO, HOPP & KÄRLEK

Bok utgiven 2020, 128 sid

Pris: 295 SEK

Tro, hopp & kärlek är den osannolika historien om en ung man som år 1955 i Österrike vid 15 års ålder kryper över ett minfält mellan den ryska och amerikanska zonen för att nå friheten i väst. Europa är sönderbombat och han liftar genom Europa till Hamburg där han får hyra på båtar som för honom över världshaven i alla slags väder. Han överlever faran på de stora segelfartygen och hamnar vid 20-års ålder i Sverige där han möter Monica som han blir förälskad i. Han stannar, bildar familj, arbetar i många yrken innan han på heltid börjar måla den bohuslänska naturen. bl.a. på segelduk från Barken Viking. Han arbetar också ideellt i många år för Sjöräddningen i stiltje som i storm. På det sättet har han kombinerat kärleken till havet och passionen att måla. 

Idén till boken kom från barnbarnet Greta-Pauline Glatzl Adrell som också författat en stor del av bokens innehåll. Även Franz fru Monica och hennes syster Margaretha som är journalist har skrivit och redigerat. Det är fotografier från livet i Österrike och i Sverige och bilder på det Franz producerat under ett liv där penseln aldrig vilat. Det är en provkarta från olja och akvarell till grafik.

Välkommen att uppleva en bok där Tro, hopp & kärlek alltid funnits. Tillsammans är vi starka. 

Boken kan beställas hos Marmona tel 031-68 12 79 / 073-9801088 

eller frasse@glatzl.com 


GRAFISKA BLAD 

Pris från 2000 SEK

Utvalda målningar finns att beställa som grafiska blad. Kontakta oss för beställning och mer information. 

Inramat offsettryck. Numrerad upplaga. 

GICLÉE FINE ART TRYCK mindre storlek, akvarellpapper

Pris från 3000 SEK

Utvalda målningar går att beställa som gicléer, en avancerad tryckteknik som ger en högkvalitativ kopia av original i begränsad upplaga. Så nära originalet man kan komma!

Varierande storlek beroende på originalets storlek. Mått ca 60 x 45 cm. Inramat på syrafritt, ljusbeständigt akvarellpapper. Särskilt certifikat/äkthetsintyg medföljer. 

Kontakta oss för mer information. 

GICLÉE FINE ART TRYCK större storlek, canvas

Pris från 15.000 SEK

Utvalda målningar går att beställa som gicléer, en avancerad tryckteknik som ger en högkvalitativ kopia av original i en begränsad upplaga på 20 exemplar. Så nära originalet man kan komma!

Varierande storlek beroende på originalets storlek. Mått ca 1 m x 1.20 m. Inramad canvasduk. Särskilt certifikat/äkthetsintyg medföljer.  

Kontakta oss för mer information. 

TALLRIKSUNDERLÄGG 

Pris: 500 SEK

Paket med fyra stycken bordsunderlägg med vackra havsmotiv av Franz Glatzl. Motiv: Vinga i kvällsljus, Måseskär, Bojen, Bränning

43 x 33 cm, cederträ och kork. Tillverkade i Sverige. 

Artikeln finns även som brickor. Se nedan.

BRICKOR, två olika storlekar

40 x 30 cm: 400 SEK

27 x 20 cm 200 SEK

Fina serveringsbrickor med havsmotiv. Finns med fyra olika motiv: Vinga i kvällsljus, Måseskär, Bojen, Bränning

Tillverkad i pressad björk, i Sverige.